Richting bepalen
Workshop Lean

ONZE WERKWIJZE

ORIËNTATIE
Wij gaan niet zomaar van start. We beginnen allereerst met goed naar u te luisteren en ons te verdiepen in uw organisatie. Zo bepalen we wat het doel moet zijn van onze ondersteuning. Dat is de basis van ons plan-van-aanpak, waarin we ook heldere tussenresultaten formuleren. Pas wanneer u zich volledig in ons voorstel kunt vinden en een akkoord geeft gaan we aan de slag met de realisatie van het opgestelde plan.

ADVIES
Het kan zomaar gebeuren dat u ons vraagt om “oplossing A” maar dat we door goed naar u te luisteren constateren dat “Oplossing A” helemaal niet de oplossing is voor het onderliggende probleem. Daar durven wij ook met u over in gesprek te gaan! Onze geadviseerde oplossing is dus niet altijd de door u gevraagde oplossing maar is ons inziens wel de beste oplossing voor uw probleem.

REALISATIE
Wanneer u onze dienstverlening afneemt, krijgt u te maken met een team van ervaren professionals.  Wij geven u de beste adviezen en begeleiding die past bij uw situatie. Afhankelijk van uw wensen en situatie bepalen we de benodigde expertise en ervaring. Zo bent u verzekerd van een passende aanpak.