Gestructureerd en in controle richting succes!

Implementatiepartner Fixion

Van der Meijden - Management en advies is vanaf heden ook implementatiepartner van Fixion met de applicatiesuite WasteXL voor de Afval- & Milieubranche. Een mooie feestelijke afsluiting van het jaar!

Onze bestaande dienstverlening (realisatie van procesverbeteringen, implementatie en optimalisatie van de ERP applicatiesuites AfvalRIS en 21Qubz en het begeleiden van de verandering in uw organisatie) is hierdoor nu uitgebreid met implementatie en optimalisatie van het mooie en snelle cloud product WasteXL.

Wilt u meer weten over wat de applicatiesuite WasteXL voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

De trend van procesverbetering

De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor het verbeteren van processen en worden methoden als Lean en Agile ook vaker gebruikt in onze branche. Dit is geen voorbijgaande trend maar een blijvertje! Het bezig zijn met procesverbetering levert bij de medewerkers namelijk meer begrip op van het totale proces, de kwaliteit van het werk verbetert, de efficiëntie wordt vergroot en het werkplezier neemt toe!

We zijn er trots op dat we in het december nummer van de GRAM over "innovatie en trends" deze ontwikkeling onder de aandacht hebben kunnen brengen.

Het volledige artikel is HIER te downloaden als PDF.

Implementatiepartner 21South

Van der Meijden - Management en advies is vanaf heden officieel implementatiepartner van 21South met de applicatiesuite 21QUBZ voor de Afval- & Milieubranche.

Onze bestaande dienstverlening (realisatie van procesverbeteringen, implementaties en herinrichting van de ERP applicatiesuite AfvalRIS en het begeleiden van de verandering in uw organisatie) is daarmee uitgebreid met implementatie van het bijzonder vooruitstrevende product 21QUBZ.

Wilt u meer weten over wat de applicatiesuite 21QUBZ voor u kan betekenen, neem dan contact op.

Versterking van het team

Zoals eerder aangekondigd is Van der Meijden - Management en advies aan het uitbreiden. Ik ben heel blij om nu te mogen aankondigen dat Kirsty Mulder de organisatie komt versterken.

Kirsty zal per 27 augustus starten bij de gemeente Almere en de gemeente Oss. Zij zal deze gemeenten helpen bij het verbeteren van de inrichting en het gebruik van AfvalRIS.

Welkom aan boord Kirsty! Ik ben heel blij met jou als persoon en met de enorme ervaring die jij mee brengt. En ik verheug me dan ook op een langdurige samenwerking.

Geslaagd voor Lean green belt examen

green belt certificaatHet even geduurd voordat de uitslag bekend werd... maar ik ben dik geslaagd voor mijn Lean green belt examen van het internationaal erkende instituut IIBLC. Ik mag mijzelf daarom vanaf nu "certified green belt in lean (CGBL)" noemen.

Waarom u ons kiest!

Onze passie voor structureren en continu verbeteren en onze drive om met elkaar de doelen te realiseren, levert altijd het gewenste succes.

Beste keus

Onze jarenlange ervaring en kennis van management, ICT en de afvalbranche zorgt er voor dat wij vanuit diverse invalshoeken en op elk niveau kunnen meepraten.

Eenvoudig effectief!

Ook het meest complexe probleem is op te splitsen in kleine begrijpelijke stukken die aangestuurd kunnen worden.

Passende oplossingen

Bij elke opdracht wordt een aanpak gekozen die het beste aansluit bij uw organisatie en de te realiseren doelstelling.