Gestructureerd en in controle richting succes!

Kritische succesfactoren voor succesvol samenwerken


Het onderwerp van het afgelopen NVRD jaarcongres was “grenzeloos samenwerken”. Het filmpje van een pitstop bij F1 in 1950 en 2013, dat Antonis Mavropoulos liet zien, is een perfect en aansprekend voorbeeld van het effect van “grenzeloos samenwerken”. Terwijl in 1950 de pitstop 76 seconde duurde, is er in 2013 nog geen 4 seconden nodig om de pitstop af te ronden. Die snelheidswinst tijdens de pitstop kan alleen worden bereikt door samenwerking in de gehele keten te organiseren zodat elk onderdeel in de keten perfect op elkaar is afgestemd.

Dat is allemaal leuk en aardig! Maar hoe organiseer je nu een grenzeloze samenwerking bij de eigen organisatie?

Wat LEAN, Agile en de circulaire economie gemeenschappelijk hebben

samenwerken

Het thema van het jaarcongres van de NVRD voor 2017 is grenzeloos samenwerken. Grenzeloos samenwerken heeft voor ieder een andere betekenis! Waar de een direct de associatie heeft met landsgrenzen denkt de ander wellicht aan het zoeken van samenwerkingsverbanden met collega inzamelaars. Ik denk zelf bij grenzeloos samenwerken direct aan LEAN, Agile werken en zelfs ook aan de circulaire economie! Is het toevallig dat deze drie ontwikkelingen van de laatste jaren samen komen? Ik zeg van niet en zal uitleggen waarom.

Waarom u ons kiest!

Onze passie voor structureren en continu verbeteren en onze drive om met elkaar de doelen te realiseren, levert altijd het gewenste succes.

Beste keus

Onze jarenlange ervaring en kennis van management, ICT en de afvalbranche zorgt er voor dat wij vanuit diverse invalshoeken en op elk niveau kunnen meepraten.

Eenvoudig effectief!

Ook het meest complexe probleem is op te splitsen in kleine begrijpelijke stukken die aangestuurd kunnen worden.

Passende oplossingen

Bij elke opdracht wordt een aanpak gekozen die het beste aansluit bij uw organisatie en de te realiseren doelstelling.